Plisségardiner

Plisségardinet med de skarpe vandrette folder er en elegant og populær løsning, som giver et blødt indtryk. Er gardinet trukket op fylder det minimalt foroven i vinduet og giver derfor frit udsyn.
I vores Plissé kollektion findes masser af forskellige farver, mønstre og kvaliteter, så du kan få netop det gardin, som passer til dig.

Plisségardiner kan produceres til stort set alle vinduesfaconer, selv vinduer i kip og skråvinduer. Desuden kan du vælge om Plisséen skal trækkes nede fra og op så den kun dækker det nederste af vinduet eller flyvende. Det kan være en fordel i stueetager, hvor man gerne vil skærme af, så der ikke kan ses ind udefra.

Plisségardiner fås med aluminium på bagsiden der reflekterer solens varme stråler og er særdeles velegnet til kontorer og udestuer. Vælg mellem forskellige gennemsigtigheder – fra næsten uhindret udsyn til helt mørktlæggende.

Plisségardiner kan fås med snoretræk, motor eller som Cordless. Cordless er et Plisségardin som betjenes ved at trække eller skubbe underlisten ganske let.

Cordless findes også med dobbelt væv, på denne model kan snorene ikke ses, da de er gemt mellem vævene, og der er derfor ingen snorehuller i vævet, så denne model kan også bruges som mørklægning.

Vi tilbyder et uforpligtende besøg

Ring nu på 40 42 44 41 eller skriv til gardinmontering@aagm.dk

Du kan også læse mere om os her: